Pogoda w Kuźnicy

Zachody i wschody Słońca

W Morskim Zającu każdy dzień będziemy rozpoczynać wybornym śniadaniem, południe lekkim lunchem, a wieczorne spotkania wśród bliskich i przyjaciół zwieńczymy wyborną kolacją.

Każda pora dnia okraszona dobrą muzyką, świetnym towarzystwem i zapierającymi dech w piersi widokami jest niepowtarzalna i długo zostaje w pamięci.

Podniebienia

Jesteśmy tym co jemy, dlatego zwracamy szczególną uwagę na jakość produktów, które serwujemy naszym gościom. Restauracyjne menu będzie opierać się na rybach i owocach morza ze zrównoważonych połowów oraz produktach kuchni regionalnej.

Wybieramy tylko i wyłącznie zaufanych dostawców oraz hodowle ekologiczne. W Morskim Zającu będą przenikać się trzy kultury: śródziemnomorska, kaszubska oraz polska. Ryby słono i słodko wodne, homary, dania wegetariańskie oraz steki zagoszczą na stałe w karcie. Stawiamy również na kreatywność, słuchamy opinii, sugestii, komentarzy.

Całość będzie utrzymana w myśl koncepcji comfort food – jedzenie ma sprawiać radość.